Mistrzowie Kuchni

Mistrzowie Kuchni, czyli wspólne gotowanie

Wspólne gotowanie to

  • popularna  metoda budowania i scalania zespołu, łączącą przyjemne z pożytecznym.
  • wspaniały sposób na przełamanie lodów oraz nawiązanie nowych relacji
  • umożliwia pracownikom poznania siebie nawzajem podczas wykonywania niestandardowych czynności grupowych.

Nasi trenerzy – kucharze

  • od kilku lat organizują kursy kulinarne
  • szkolili hobbystów, miłośników kuchni, pracowników firm, właścicieli barów i restauracji, a przede wszystkim kucharzy.

Jak to się odbywa?

  • warsztaty mogą odbywać się w pomieszczeniach lub, jeśli pogoda pozwoli, na świeżym powietrzu.
  • zapewniamy wyposażone stanowiska pracy – a na nich:
    • urządzenie grzewcze
    • blat roboczy (stoły)
    • drobny sprzęt (deski, noże, miski itp.)
    • niezbędne składniki spożywcze
  • zapewniamy wszystkie niezbędne produkty spożywcze
  • event kończymy wspólnym posiłkiem – szczególnie polecamy pikniki na kocach!
  • możliwość organizacji warsztatów stacjonarnych w nowoczesnym Studiu Kuchennym w Chorzowie.

Event w kilku wariantach

  • Turniej Mistrza Kuchni -uczestnicy,podzieleni na klika grupy, pod okiem wksperta rywalizują ze sobą w przygotowywaniu wybranych dań
  • Black Box – Czarna Skrzynka – każda ekipa otrzymuje tajemnicza skrzynkę, a w niej 3 produkty. Zadanie polega  na przygotowaniu dania w oparciu o te produkty
  • Kuba Rozpruwacz – produkcja własnych wyrobów (event co najmniej 2-dniowy)
  • Michał Anioł czyli rzeźbienie w owocach i warzywach
  • Kalambury – uczestnicy zostają podzieleni na grupy; losują zdjęcie rzadko spotykanej potrawy, którą muszą przygotować tylko na podstawie ustnych wskazówek eksperta.
  • Wprawa Mistrzów Kuchni – kulinarna gra terenowa; najlepiej sprawdza się w skansenach i obiektach dysponujących wieloma zabudowaniami gospodarskimi

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
WP Socializer Aakash Web